obrázek na pozadí
Škola chůze
Váš nákupní košík je prázdný.
Srpnový pobyt v Železných horách
Datum konání: 17. 8. - 24. 8. 2013
Místo konání: Penzion U Kaštanu, Petrkov 87, 539 01 Hlinsko
 
Objednání: Kateřina Kolišová, tel. 723 457 749 nebo email info@skolachuze.cz
Kapacita max. 10 účastníků, přihlaste se včas!
 
Cena: 3 950,- Kč  
Detailní informace jsou uvedeny na konci pozvánky, prosím, ČTĚTE POZORNĚ!
Info:  Veškeré dotazy ohledně náplně a organizace kurzu, včetně ubytování směřujte na Kateřinu Kolišovou, email: info@skolachuze.cz, další informace:  ww.skolachuze.cz a www.aquaklubzelvicka.cz
 

PROGRAM

Rády bychom, abyste si týden s námi užili a odpočinuli si v překrásné přírodě Železných hor. Kdo bude chtít, může se s námi vydat na výlet s hůlkami, vyrazit na houby nebo si jen užít svoji oblíbenou knížku na čerstvém vzduchu. V okolí se nachází mnoho skanzenů (Svobodné Hamry, Veselý kopec, Vysočina, Betlém), zámek Svobodné Hamry, lomy s blankytně modrou vodou, kde se můžeme vykoupat, rozhledna na Zuberském kopci, v nedalekých Nasavrkách je keltská naučná stezka. Penzion má vlastní bazén, takže pro zájemce nabízíme lekce aqua aerobiku. Dále je nám k dispozici sauna přímo v penzionu. Pro milovníky cyklistiky nabízí okolí mnoho cyklostezek, využít lze i golfové hřiště. 

UBYTOVÁNÍ

Pokoje jsou se sociálním zařízením, k dispozici je, jeden dvoulůžkový, dva třílůžkové a jeden čtyřlůžkový pokoj. V penzionu je Wi-fi připojení. Více o penzionu na www.penzion-ukastanu.cz

STRAVOVÁNÍ

Vlastní. V penzionu je plně vybavená kuchyňka (varný panel, horkovzdušná trouba, chladnička, mikrovlnka, kávovar, překapávač, rychlovarná konvice, pračka), venkovní altán s grilem. Na výletech vyzkoušíme místní hospůdky. Čerstvé pečivo a další potřebné věci zajistíme i v průběhu týdne.

CO S SEBOU

Batůžek nebo vetší ledvinku na výlety
Láhev na vodu
Pohodlné boty
Hůlky na nordic walking – Při přihlášení uveďte, jestli chcete zapůjčit nordic walkingové hole a výšku postavy. Děkujeme!
Plavky
Vlastní jídlo a pití (také svačiny na výlety) 
Karimatku na cvičení
Další věci osobní potřeby

DOPRAVA

1. Autem: jeďte směrem na Trhovou Kamenici u Chrudimi. Zde jeďte na Petrkov, v mapách na Seznam.cz to najdete jako Vysočina 87, Vysočina, Petrkov 1. díl.  
2. Hromadnou dopravou: autobusem z Chrudimi, Pardubic, Žďáru nad Sázavou nebo Hlinska v Čechách do Trhové Kamenice. Po dohodě vás zde můžeme vyzvednout.

POSTUP OBJEDNÁNÍ A ZPŮSOB PLATBY

Předem děkujeme, že pozorně čtete následující pokyny
 
1. Rezervujte si místo na tel. 723 457 749 nebo na emailu info@skolachuze.cz. Zadejte Vaše jméno a kontaktní telefon, případně kontakty na další osoby, které přihlašujete. V případě zrušení Vaší rezervace, prosím, neprodleně zatelefonujte nebo napište. 
 
2. Záloha 1990 Kč je splatná do 7 dnů od objednání. V případě neuhrazení zálohy v termínu Vaše rezervace propadá. Platbu uhraďte na účet číslo 670100-2206156579/6210 (mBanka), variabilní symbol 17082013, v poznámce uveďte jméno účastníka kurzu! Zálohu je možné uhradit též v hotovosti.
3. Doplatek 1960 Kč uhraďte převodem na výše uvedený účet nejpozději do 19. 7. 2013, variabilní symbol 17082013, v poznámce uveďte jméno účastníka kurzu! Potvrzení o platbě přijaté na náš účet Vám na žádost vystavíme a předáme přímo na kurzu. Doplatek je možné uhradit též v hotovosti.

STORNO PODMÍNKY

Omluvy přijímáme telefonicky, osobně nebo písemně, prosíme o potvrzení storna emailem. Pokud si na své místo zajistíte náhradníka, neplatíte žádné další poplatky (nutno oznámit předem).
Storno do 19. 7. 2013 včetně: vracíme 90% z již zaplacené částky.
Storno po 20. 7. 2013 včetně: záloha je nevratná, vracíme pouze Váš doplatek, byl-li proveden.
V případě, že se Vám v den konání kurzu stane neočekávaná událost, nebo máte zpoždění, prosíme, zavolejte nám.  
 
Děkujeme za pochopení.
Srpnový pobyt v Železných horách